مزه دار ماهی کردن قبل از پخت
شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن
رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن
چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما قبل از پخت مرغ و
گوشت و ماهی یا حتی سبزیجات اونو مرینیت کنید به زبان ساده بخوام براتون
بگم مرینیت کردن یعنی مزه دار کرده ماده اصلی غذا قبل از پخت طوری که طعم
اون رو بر نگردونه و فقط خوشمزه ترش کنه!
________________________________________
مرینیت لیمویی:(نیاز به نیم ساعت خواباندن)
مواد لازم برای این روش(۲عدد لیموترش، روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری،۱/۲ قاشق چایخوری آویشن خشک شده.)
مرینیت سس سویا:(نیاز به نیم ساعت خواباندن)**
**مواد لازم برای این روش:۱/۴ فنجان روغن زیتون،۳ قاشق غذاخوری سس سویا،۲ حبه سیر، ریز خرد شده،۱ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه.
برای لعاب هنگام پخت(سس روی ماهی)۲ قاشق غذاخوری عسل،۱ قاشق چایخوری سس سویا،روغن زیتون به میزان لازم.
مزه دار ماهی کردن قبل از پخت
________________________________________
سس گوجه ای:
(نیاز به ۱ ساعت تا ۲۴ساعت خواباندن)
مواد لازم برای این روش:۸۵گرم شکر،۱۲۰ گرم نمک۸ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی،۱ قاشق چایخوری فلفل سفید.
برای لعاب هنگام پخت:۳ قاشق غذاخوری
خردل،۱ قاشق چایخوری شکر،۱ قاشق چایخوری سرکه،نمک به میزان لازم،فلفل سفید
به میزان لازم،۶ قاشق غذاخوری روغن کانولا یا روغن کلزا.
________________________________________
برای مرینیت کردن با لیمو:
ابتدا ظرفی غیر فلزی را انتخاب کرده و اب لیمو را داخل آن بریزید
روغن زیتون را اضافه کرده و هم بزنید.
آویشن را نیز بیفزایید و مواد را داخل ظرف مسطح بریزید.
مزه دار ماهی کردن قبل از پخت
ماهی را شسته و خوب خشک کنید.
ماهی را از طرف گوشت داخل مواد قرار داده و ظرف را بپوشانید.
بعد از نیم ساعت تا ۲ساعت آن را خارج کرده و داخل فویل قرار داده و داخل فر بپزید یا داخل آبکش خشک کرده و درون روغن سرخ کنید.
مزه دار ماهی کردن قبل از پخت
در باقی موارد ماهی را با پوست داخل نایلون قرار داده و مواد را بعد از خرد کردن و مخلوط کردن به آن اضافه کنید.
یک جسم سنگین را روی ماهی قرار دهید.
سپس آن را به یخچال منتقل کنید.
در مواردی که سس لعاب وجود دارد بعد از استراحت کردن ماهی سس را روی آن ریخته و بعد آن را خارج کرده سرخ کنید یا کباب کنید یا داخل فویل و فر قرار دهید.یا بعد از پخته شدن کامل روی ماهی ریخته و چند دقیقه روی حرارت قرار دهید تا ماهی کاملا مزه دار شود
نکات:
۱)این مقادیر برای نیم کیلو ماهی با پوست و استخوان است.
۲)بهترین کار برای از بین بردن بوی بد
ماهی خواباندن آن در شیر سرد است آن هم برای ۱ساعت شاید به نظر شما این کار
بوی بد را تشدید کند ولی بهترین روش برای از بین بردن بوی بد و ترد شدن
ماهی استفاده از شیر است.
۳)میتوانید به همه موارد بالا زعفران را اضافه کنید.
۴)بهتر است بعد از مزه دار شدن ماهی پوست آن را جدا کنید البته حتما قبل از آن پوست یک طرف را بکنید تا مواد وارد گوشت شوند.
۵)به هیچ وجه از مواد مرینیت برای پخت ماهی استفاده نکنید.
۶)ماهی را هنگام مرینیت شدن حتما در یخچال قرار دهید.
۷)اضافه کردن شوید و جعفری ماهی را خوشمزه تر میکند.
مزه دار ماهی کردن قبل از پخت
مزه دار ماهی کردن قبل از پخت
- ۹۴/۰۲/۱۲